نیسان

نیسان

معرفی

نسل سوم نیسان جونیور محصول کمپانی خودروسازی نیسان است و یکی از انواع ماشین‌های حمل بار است که بیشتر برای حمل کالاهایی با ابعاد و وزن کمتر مورداستفاده قرار می‌گیرد. اولین بار در سال 1349 توسط خودروسازی زامیاد در ایران تولید شد. البته بیشتر بانام نیسان آبی و یا زامیاد 24 شناخته می‌شود. پس‌ازآن در سال 65 بانام جدید سایپا 24 تولید و عرضه شد. مجدداً در سال 77 بانام زامیاد 24 وارد بازار شد. از سال 88 به بعد مدل‌های جدیدتر با ظاهری تازه‌تر و سیستم ترمز ضد قفل و… تولید و روانه بازار شدند.

(JUNIOR) به یک سری از ماشین‌های متوسط شرکت نیسان اطلاق می‌شود که از سال‌های ۱۹۵۶ الی ۱۹۸۲ میلادی در مدار تولید بودند. درمجموع، تمامی آن‌ها شامل سه نسل متفاوت از یکدیگر هستند که در سری‌های متعددی هم به تولید رسیدند. این سری‌ها با کدهای 42B، 40B، 140B – سری 40 و 41 و 140 و 141 روانه بازارهای جهانی شدند.

این ماشین اتاقک بسیار کسل‌کننده‌ای دارد و در آن هیچ خلاقیتی به‌کاربرده نشده است. در طراحی داشبورد آن‌هم از پلاستیک خشک استفاده‌شده که پس از مدتی سروصدا خواهد کرد.

مقدار بار قابل‌حمل توسط نیسان

نیسانهای تولیدی در ایران در ابتدا از سه موتور متفاوت استفاده می‌کردند که دوتای آن بنزینی و یک نسخه‌ی آن دیزلی بود. نسخه‌های بنزینی در حجم‌ها ۱٫۶ و ۲ لیتری عرضه می‌شدند.

کوچک‌ترین نسخه از این نسل که با کد شاسی N۱۴۰ روانه بازار شد از ظرفیت حمل باری معادل ۱٫۵ تن برخوردار بود ولی نسخه ۲ لیتری بنزینی آن قادر بود تا ۱٫۷۵ الی ۲ تن بار را با خود حمل نماید. ناگفته نماند که نسخه ۲ لیتری این خودرو از توانی معادل ۹۹ اسب بخار برخوردار بود.

بر اساس قوانین پلیس راهنمایی و رانندگی ایران، خودرو زامیاد ۲۴ مجاز به حمل ۲۸۰۰ کیلوگرم بار هست ولی این وانت قابلیت حمل ۵۰۰۰ کیلوگرم را دارد.

معاون مهندسی شرکت زامیاد به نیسان آبی لقب باربر نجیب را می‌دهد. او آمار جالبی را از نیسان آبی می‌دهد. به گفته قرگوزلو، سال ۱۳۵۱ تاکنون این وانت توانسته ۲/۱ تریلیارد تن بار را بر روی جاده‌ها جابه‌جا کند که برابر وزن هشت هزار برج میلاد تهران است.

معمولاً از نیسان آبی برای جابه‌جایی کالاها در سطح شهر و برای کالاهایی با وزن تقریبی 2 تن استفاده می‌شود؛ اما گاهی برای حمل‌ و نقل جاده‌ای کالاها نیز از نیسان بهره می‌برند.

مقام‌های زامیاد اعلام کرده‌اند که ارتقای وانت نیسان آبی را در چند سال اخیر را در دستور کار خود قرار داده‌اند و موفق شده‌اند این ماشین را به یورو 4 ارتقا دهند و آلایندگی و مصرف سوخت آن کاهش دهند.

مشخصات

  • طول: 4690 سانتی‌متر * عرض: 1660 سانتی‌متر * ارتفاع: 1650 سانتی‌متر
  • فاصله محور جلو و محور عقب در مرکز محورها: 2865 سانتی‌متر
  • وزن خالص: 1740 کیلوگرم
  • وزن ناخالص gvw: 3800 کیلوگرم
  • ظرفیت استاندارد بارگیری کالا: 2100 کیلوگرم
  • مصرف سوخت در هر 100 کیلومتر: 9 لیتر
  • ظرفیت باک بنزین: 45 لیتر
  • نوع سوخت: گازسوز
  • نوع بدنه: پیکاپ متوسط
  • حجم باک: 65 لیتر

شرکت سازنده

نیسان

نیسان یک شرکت ژاپنی و چندملیتی است که دفتر مرکزی آن در شهر یوکوهاما قرار دارد. این شرکت همانند تویوتا و هوندا که به ترتیب برندهای لکسوس و آکورا را در آمریکای شمالی راه‌اندازی کردند، برند اینفینیتی را برای بازار آمریکای شمالی خود راه‌اندازی کرد.

سايپا

شركت سايپا در سال 1346 در زمینی به مساحت 240 هزار مترمربع و زيربناي 20 هزار مترمربع با سرمايه اوليه 160 ميليون ريال به نام شركت سهامي توليد اتومبيل سيتروئن ايران تأسیس شد و در تاریخ 15 اسفند 1345 ثبت و در اواخر سال 1347 بهره‌برداري شد.

شرکت حمل‌ونقل جهان پیمان بار نیز با در اختیار داشتن ماشین‌های حمل بار نیسان برای جابه‌جایی‌های سبک‌تر و درون‌شهری یا برون‌شهری آماده ارائه خدمات به شما عزیزان هست. شما می‌توانید از طریق صفحه تماس با ما نسبت به استعلام و ثبت سفارش حمل بار خود اقدام کنید.

دانلود مقالات به صورت pdf

دانلود مقاله

پیشنهاد می کنیم این مقاله رو هم مطالعه کنید:
نیسان بار تهران | حمل بار با نیسان + بیمه و بارنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 15 =